FEDEZZE FEL ÖNMAGÁBAN A MESTERT

TEREPBERENDEZÉSI & FELÚJíTÁSI MEGOLDÁSOK

ÉPíTKEZEL? GYERE EL HOZZÁNK!

MEGOLDÁSOK SZAKEMBEREKNEK

Területrendezési és építkezési
anyagok kereskedelme

A SAZY TRANS IMPEX SRL vállalatfő feladata a területrendezési és építkezési anyagokkal való kereskedelem. A vállalat piaci ágazatának alkotóelemei: fizikai személlyek, építőipari vállalatok, szervezési műhelyek, az üzletek, amelyek részletekbe menően árusítják az építkezési anyagokat, valamint direkt kedvezményezettek ( kliensek) -akik be akarják rendezni, vagy fel akarják építeni otthonukat, irodájukat, kereskedelmi vagy termelésre tervezett magas színvonalú helyüket.

A modern technológiájú építkezési
berendezések kereskedelme

A modern technológiájú rendszerekkel való kereskedelem magába foglalja a társadalom teljes tevékenységi területét, kulcsfontosságúnak tartva a vásárlók számára a tanácsadást. Cégünk hatályba léptetett egy új marketing-koncepciót az építkezési anyagok értékesítési területén, egy olyan koncepciót, amely alapján minden gazdasági tevékenység a követelményeknek megfelelő irányba kell haladjon, ténylegesen és potenciálisan, a kliensek számára, maximális hatékonysággal.

Fejlett szolgáltatások, amelyek
minden kliens számára megfelelőek

Sikerünk a termékeink és szolgáltatásaink fejlettségén alapul, amely minden kliens számára megfelelő. Szerintünk az üzleti sikerhez elengedhetetlen a kliensek szükségleteit, valamint tevékenységünk megfelelő irányát ismerni. A SAZY TRANS IMPEX SRL árúszállítási ajánlatabiztosítja az építkezési munkához szükséges szakértői, lakossági, kereskedelmi, ipari, civil és közműi szolgáltatásokat.

Professzionális szolgáltatások a technikai és kereskedelmi tanácsadás terén

Ügyfelei előnyére, A SAZY TRANS IMPEX SRL kiterjeszti professzionális szolgáltatásait a technikai és kereskedelmi tanácsadás szintjére, szakképzett személlyzettel és performáns logisztikai támogatással. A modern építészeti igények növekedésével a kereskedési tartományok állandó változásokon mennek keresztül, minőségi termékekkel, multifunkcionális rendszerekkel, a tartós áruk kiaknázásával, tartós és ökokompatibilis termékekkel kapcsolatban, anyagilag hozzáférhető áron.

LÁTOGASD MEG A SAZY LERAKATOKAT

több mint 16.000 éptkezési anyag

LERAKAT

CSíKSZEREDA

LERAKAT

GYERGYÓSZENTMIKLÓS

LERAKAT

SZÉKELYUDVARHELY

PARTNEREINK

Légy előfizető és értesülj elsőként a SAZY árengedményeiről, akcióiról

MÉSZ MÁR? FELIRATKOZÁS A HÍREKRE