banner2
FEDEZZE FEL ÖNMAGÁBAN A MESTERT

TEREPBERENDEZÉSI & FELÚJíTÁSI MEGOLDÁSOK

banner3
ÉPíTKEZEL? GYERE EL HOZZÁNK!

MEGOLDÁSOK SZAKEMBEREKNEK

PROFESSZIONÁLIS TANÁCSADÁS

Ügyfeleink számára minden lehetőséget magyarázatokkal támasztunk alá. Ügyfeleinknek hasznos információkat és jótanácsokat szolgáltatunk a döntések meghozatalakor, az építkezési anyag rendeltetési céljától függetlenül.

SZÁLLíTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

Megtalálta a lakberendezési termékeket a saját lakása számára? Nem kell aggódnia a hazaszállítás miatt. Ingyenes házhozszállítást ajánlunk a vásárolt termék mennyiségétől és árától függően.

FESTÉKKEVERÉS

Modern adagoló-és keverőrendszerek a külső és belső festéshez használt kenhető festékek színéért, a szilikonos, szilikát és akril-vakolatok szinéért. Elérhető színárnyalatok széles palettája.

15MG 3316

Területrendezési és építkezési
anyagok kereskedelme

A SAZY TRANS IMPEX SRL vállalatfő feladata a területrendezési és építkezési anyagokkal való kereskedelem. A vállalat piaci ágazatának alkotóelemei: fizikai személlyek, építőipari vállalatok, szervezési műhelyek, az üzletek, amelyek részletekbe menően árusítják az építkezési anyagokat, valamint direkt kedvezményezettek ( kliensek) -akik be akarják rendezni, vagy fel akarják építeni otthonukat, irodájukat, kereskedelmi vagy termelésre tervezett magas színvonalú helyüket.

A modern technológiájú építkezési
berendezések kereskedelme

A modern technológiájú rendszerekkel való kereskedelem magába foglalja a társadalom teljes tevékenységi területét, kulcsfontosságúnak tartva a vásárlók számára a tanácsadást. Cégünk hatályba léptetett egy új marketing-koncepciót az építkezési anyagok értékesítési területén, egy olyan koncepciót, amely alapján minden gazdasági tevékenység a követelményeknek megfelelő irányba kell haladjon, ténylegesen és potenciálisan, a kliensek számára, maximális hatékonysággal.

07MG 3296
MG 6231 resize

Fejlett szolgáltatások, amelyek
minden kliens számára megfelelőek

Sikerünk a termékeink és szolgáltatásaink fejlettségén alapul, amely minden kliens számára megfelelő. Szerintünk az üzleti sikerhez elengedhetetlen a kliensek szükségleteit, valamint tevékenységünk megfelelő irányát ismerni. A SAZY TRANS IMPEX SRL árúszállítási ajánlatabiztosítja az építkezési munkához szükséges szakértői, lakossági, kereskedelmi, ipari, civil és közműi szolgáltatásokat.

Professzionális szolgáltatások a technikai és kereskedelmi tanácsadás terén

Ügyfelei előnyére, A SAZY TRANS IMPEX SRL kiterjeszti professzionális szolgáltatásait a technikai és kereskedelmi tanácsadás szintjére, szakképzett személlyzettel és performáns logisztikai támogatással. A modern építészeti igények növekedésével a kereskedési tartományok állandó változásokon mennek keresztül, minőségi termékekkel, multifunkcionális rendszerekkel, a tartós áruk kiaknázásával, tartós és ökokompatibilis termékekkel kapcsolatban, anyagilag hozzáférhető áron.

MG 8658
16.000

Több mint 16.000 építkezési anyag

200

Több mint 200 Sazy alkalmazott

6000

Több mint 6000 négyzetméter lerakati terület

LÁTOGASD MEG A SAZY LERAKATOKAT

több mint 16.000 éptkezési anyag

LERAKAT

CSíKSZEREDA

LERAKAT

GYERGYÓSZENTMIKLÓS

LERAKAT

SZÉKELYUDVARHELY

PARTNEREINK

Légy előfizető és értesülj elsőként a SAZY árengedményeiről, akcióiról

MÉSZ MÁR? FELIRATKOZÁS A HÍREKRE